Interview Partnerschappen en maatschappij

Q-Park en Sheffield Theatres genomineerd voor de Arts & Business Awards

De Arts & Business Awards, gesponsord door Jaguar Land Rover, worden in Groot-Brittannië uitgereikt aan uitmuntende samenwerkingsverbanden tussen de commerciële en de culturele sector.

De samenwerking tussen Sheffield Theatres en Q-Park verdiende een plek in de top 5 genomineerden in de categorie A&B Sponsoring Award (onder de EUR 10.000). Het werd erkend als een fantastisch voorbeeld hoe de kunsten op een innovatieve manier kunnen worden ingezet om de uitstraling van het merk en de marketingactiviteiten van het samenwerkende bedrijf te versterken.

Dan Bate, Chief Executive van Sheffield Theatres zegt: “We zijn zeer verheugd dat ons langjarig partnership met Q-Park een plek op de shortlist verdient voor een Arts & Business Award. We werken al 6 jaar met veel plezier nauw samen. We zijn trots op deze samenwerking omdat die niet alleen ons publiek ten goede komt, maar ons ook waardevolle ondersteuning biedt om banen te scheppen. Werk dat  geschikt en toegankelijk  is voor allerlei mensen uit onze gemeenschap. Het is geweldig dat juist deze samenwerking nationale erkenning krijgt.”

Voorzitter van de jury in deze categorie, Jane Powell, in het dagelijks leven hoofd marketing bij Barclays: “De brede samenstelling van de shortlist toont aan dat je heus niet een grote multinational hoeft te zijn of een groot bedrag moet investeren om echt iets bijzonders tot stand te brengen. Samenwerking die werkelijke voordelen biedt voor beide partijen: Q-Park en Sheffield Theatres bewijzen dat het kan."

Adam Bidder, Managing Director Q-Park UK: "Onze samenwerking is bewezen succesvol. Beide partijen hebben hard gewerkt om het theaterpubliek veilige en zekere parkeervoorzieningen te bieden. Nu samen nog meer bezoekers naar de stad trekken."